Termeni si conditii

Vergi.ro beneficiaza de o politica de termeni si conditii intocmita de cei mai buni specialisti. Aceasta este utilizata pentru a asigura o navigare placuta si linistita a tuturor vizitatorilor. Va rugam sa studiati cu mare atentie randurile de mai jos, intrucat se considera ca ati acceptat neconditionat si total politica de termeni si conditii in cazul in care ati vizitat orice alta pagina a vergi.ro.

Informatiile de pe site nu pot fi folosite in scop comercial, indiferent de mediul in care vor fi utilizate (print sau mediu virtual). Este interzisa copierea, trunchiarea sau reformularea informatiilor din site, sau orice fel de reproducere de orice maniera.

Daca doriti totusi sa folositi aceste informatii in scop comercial, va trebui sa fiti in posesia unui acord scris din partea conducerii vergi.ro

Informatiile pot fi folosite liber numai pentru scop propriu.

Toate informatiile sunt de uz general si nu sunt adaptate pentru nicio situatie particulara. Daca doriti sa folositi aceste informatii pentru un caz personal, va sfatuim sa va adresati in prealabil unor specialisti in domeniu.

Nici un membru al echipei redactionale sau ai manegementului site-ului nu pot fi trasi la raspundere in nicio situatie in care pot apare daune ca urmare a folosirii informatiilor de pe site, indiferent de momentul sau locul aparitiei acestora.

Vergi.ro nu poate fi facut responsabil si nu isi asuma nicio obligatie asupra informatiilor difuzate pe site.